Advokater

ET DEDIKERET FORSVAR

Jeg fører og har ført et stort antal straffesager, både små og store medieomtalte sager indenfor narkorelateret, personfarlig og økonomisk kriminalitet. Jeg tror på, at omhu, tillid og stor faglighed gør at mine klienter vender tilbage. Med møderet for By- og Landsretterne samt Højesteret gør jeg mit yderste for, at mine klienter efter sagens afslutning forlader retten med følelsen af, at vi har gjort alt, hvad der kunne gøres, og derved har opnået det bedst mulige resultat i den enkelte sag.

I et strafferetligt sagsforløb er klienten sjældent alene. Familie og øvrige pårørende står tilbage med en masse spørgsmål, som jeg i videst muligt omfang bistår med.

Du er altid velkommen til at kontakte mig om et uforpligtende møde eller samtale om din sag.

Telefon:+45 2092 2047
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
DEN BEDST MULIGE TILRETTELÆGGELSE AF DIT FORSVAR

Advokat Martin Due Lomholdt påtager sig alle typer af straffesager, herunder særligt sager om drab, drabsforsøg, narko, røveri, vold og påstået økonomisk kriminalitet.

Martin Due Lomholdt har blandt andet behandlet og ført nogle af landets største og mest medieomtalte straffesager vedrørende påstået indsmugling af kokain.

Martin Due Lomholdt følger nøje politiets efterforskning og holder altid klienten orienteret. Martin Due Lomholdt er endvidere ikke bange for at gå imod politiets og anklagemyndighedens synspunkter under sagen, og du vil som sigtet eller tiltalt altid føle dig tryg, når du har Martin Due Lomholdt ved din side i retten.

Altid velforberedt, og med tilrettelæggelsen af det bedste forsvar i den enkelte sag, søger Martin Due Lomholdt at opnå det bedst mulige resultat for klienten, og vil derfor gøre alt, hvad der står i hans magt, for at vinde sagen.

Du er altid velkommen til at kontakte Martin Due Lomholdt om et uforpligtende møde eller samtale om din sag.

Advokat Martin Due Lomholdt kan kontaktes 24/7

Telefon: +4553622047
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bjerrehuus Advokater    Esplanaden 34A, 1. sal,  1263 København K    Døgntelefon: +45 91 10 30 50    CVR: 38913948